Sunday, September 30, 2012

Tampereen kunnallisvaalit 2012 Seppo Lehto omalta listaltaan muistuttaa äänestäjiä yhteisistä perinteisistä länsimaisista arvoistamme: Sananvapaus, ilmaisunvapaus, sekä oikeus osallistua ja asettua ehdolle "vapaisiin vaaleihin"

Tampereen kunnallisvaalit 2012 Seppo Lehto omalta listaltaan muistuttaa äänestäjiä yhteisistä perinteisistä länsimaisista arvoistamme: Sananvapaus, ilmaisunvapaus, sekä oikeus osallistua ja asettua ehdolle "vapaisiin vaaleihin"

Arvoisa tamperelainen äänestäjä; Jollet sinä rakasta itseäsi, niin kuka sitten? Suosi omaa kansaasi, niin muutkin tekevät. Vieraan apuun luottaminen voi johtaa kansakunnalliseen hirttäytymiseen itsepetoksen kautta 

Näissä kuntavaaleissa Seppo Lehdolle ei virtaa ruplia, eikä puoluetukirahoina veroeuroja. Itsensä ja osaamisensa markkinointi on olennainen osa kuntavaaleissa. 

Jollei kissa itse nosta häntäänsä, niin kuka sitten? Valtamedia on täysin korruptoitunut vaihtoehdottomuudelle. 

Siksi kannattaa nyt näyttää kyntensä ja keskisormensa sovjet- ja komutaustaisille vaientajillemme äänestämällä äärimmäisen oikeassa oleva Seppo Lehto Tampereen kaupunginvaltuustoon.


Nurkassa kyhjöttävää äänestäjää, eikä kunnallisvaaliehdokasta ei kukaan huomaa ;) - Siksi vetoomus kaikille ehdokkuuteni sponsoroinnin puolesta 

http://kunnallisvaalit-tampere-2012.blogspot.com


Motto: Tampereesta puutarhakaupunki ja asuntoja asunnottomille

Seppo Lehto oma lista äärimmäisenä valitettavan oikeassa ehdokasnumerolla ( Vaalilistojen viimeinen ainoa oikea vaihtoehto tamperelaisille, jotka haluavat Tampereen säilyvän Tampereena eikä muuttuvan Bagdadiksi tai Mogadishu Alleyksi)  ---------------------------------------------------------------
Katsokaa ympärillenne arvon rakkaat tamperelaiset äänestäjät - Emmehän anna mokutuksen pappien ja papittarien kusta meitä silmään?

Hyväksyttekö kansakuntamme kusettamisen jatkumisen erilaisten kokoomus-, demari-, kepuli-, kommari-, ymv puoluetrokarien toimin kansamme varannot vieraiden arvojen ylläpitoon siirtäen ja pois omien lastemme, itsemme ja vanhusten hyvinvoinnista? 
Onko nykymeno kestävää yhteiskuntapolitiikkaa, saati moraalisesti oikein?

= Oikeaa yhteiskunta- ja asuntopolitiikkaa suomalaisten hyväksi pakolaisten vastaanoton sijaan: Äärimmäisen oikeassa oleva Seppo Lehto kaupunginvaltuustoon ja asuntoja asunnottomille tamperelaisille elintasopakolaisten vastaanoton sijaan:

   


-------------------------------------------------------------------------------------------
http://tampereen-kunnallisvaalit-2012.blogspot.com/
 -----------------------------------